Windkracht 6 | Kracht na tegenslag

Gepubliceerd op: 10-12-2015
Waargebeurde verhalen die je een hart onder de riem stekenAls Agnes op haar zevenenveertigste een hersenvliesontsteking krijgt, is dat een cadeautje in een rare verpakking. Ze verliest haar baan, besluit vrijwilligerswerk te doen en komt zo in contact met Ria, die vanaf haar zestiende blind is. De rasoptimisten voelen ‘de klik' vanaf de eerste ontmoeting. Er ontstaat een unieke en bijzondere vriendschap die leidt tot onvergetelijke belevenissen, uitdagingen en momenten van schaterlachen.

In deel één van Windkracht 6 ervaar je de bijzondere momenten die Ria en Agnes deelden. In deel twee lees je over de ogenblikken die hun levens veranderden, de impact hiervan én de hoopgevende manier waarop zij hiermee omsprongen.

Agnes van Overveld (1963) is echtgenote, moeder van drie, vrijwilligster en  pr- en communicatiemedewerkster. Ze schreef Windkracht 6 uit respect voor blinden en slechtzienden, en voor Ria in het bijzonder, want ondanks dat zij altijd zwart ziet, brandt er een lichtje in haar hart. Ook schreef Agnes over de gevolgen van haar hersenvliesontsteking; om lotgenoten op weg te helpen en om onzichtbaar letsel zichtbaar te maken. Maar ze schreef vooral om jou de warmte te laten voelen die zij zelf ervaart in haar vriendschap met Ria, want een vriendschap zo puur maakt dat je het leven opnieuw leert vieren... ondanks beperkingen en handicap.

Agnes kwam bij Ria terecht om haar te helpen. Of… was het andersom?


Waar is deze inspirerende verhalenbundel te koop?
Windkracht 6 is te bestellen via de reguliere boekhandel en diverse webshops zoals: www.vanbrugboeken.nl en www.boekenroute.nl. Kijk voor meer info of voor bestellen via de auteur op: www.windkracht6.info. De prijs bedraagt € 15,00 (excl. verzendkosten). ISBN: 978-90-6523-361-5

Binnenkort ook verkrijgbaar als e-boek (ePub) met ISBN: 978-90-6523-421-6. Een luisterboek wordt in de loop van 2016 verwacht.