Bijeenkomst werkgroepen 2012

Op vrijdag 21 september 2012 werd er door NAH-Café Brabant in Breda een bijeenkomst georganiseerd voor alle NAH-Cafés in Brabant bij Hotel Merlinde. www.hotelmerlinde.nl

NAH-Café Brabant vindt het een hele prestatie dat er inmiddels 7 NAH-Cafés in Brabant zijn, die door mensen met NAH worden gerund. Zij krijgen hierbij ondersteuning van hulpinstanties. En er komt binnenkort zelfs weer een café bij in Eindhoven!

Er waren in totaal 30 personen aanwezig van de werkgroepen van de volgende NAH-Cafés:
Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Deurne, Eindhoven, Gemert, Oss, Tilburg.

Als dank voor de inzet van de werkgroepen voor de NAH-Cafés werd er een diner aangeboden. Tijdens en na het diner was er de gelegenheid om onderling ervaringen uit te wisselen over de NAH-Cafés. Het was een bijzondere avond. Iedereen heeft genoten van het heerlijke diner en de leuke contacten.

We willen iedereen bedanken voor de gezellige sfeer en ook dank aan Merlinde dat we gebruik mochten maken van de mooie locatie!

Astrid en Jeroen
NAH-Café Brabant en Zorgbelang Brabant

Reacties NAH-Cafés:

NAH-Café Eindhoven (in oprichting):
"Wat een geweldige omgeving, zorghotel Merlinde in Breda. Meer dan gastvrij, heerlijk gegeten. En wat een super gemotiveerde mensen hebben we deze avond ontmoet! Geeft ons nog meer power om met volle kracht de opstart van het NAH-Café in Eindhoven te realiseren."

NAH-Café Breda:
"De bijeenkomst was in een woord geweldig, alle aanwezigen hebben zeer genoten en waren zeer te spreken over (uiteraard) het lekkere eten en de sfeer en vonden het vooral fijn om met elkaar ervaringen uit te wisselen en vroegen ook om dit bijvoorbeeld een keer per jaar te doen. Astrid en Jeroen jullie nog bedankt voor de organisatie."

NAH-Café Tilburg:
“Wij sluiten ons helemaal bij de reactie van NAH-Café Breda aan!
Het Verwen Hotel heeft ons erg verwend en hartstikke leuk dat Astrid er "digitaal” bij aanwezig was!!"

 NAH-Café de Hoofdzaak Deurne:
"Wij waren met vier personen uit Deurne van het NAH-Café De Hoofdzaak, om 16.00 uur aangereden vanuit het oosten van de provincie. Wat hebben jullie een mooie locatie voor het NAH-Café Breda. We hebben heerlijk gegeten, leuk was de internetverbinding met Astrid.Verder was het een speciaal NAH-Café gebeuren zoals we dat maandelijks doen, maar dan iets extra's. Het was gezellig. Nu waren er allemaal mensen die zich inzetten voor het NAH-Café van hun woonplaats. Goed gekozen was het tijdstip, want onder de gasten waren verschillende NAH-ers, die dan ook weer op tijd naar thuis konden gaan. Jammer dat Astrid zelf niet aanwezig kon zijn, maar dat wisten we al. Hartstikke bedankt en tot ziens."

NAH-Café Gemert:
"Goed om kennis te maken met anderen, en ervaring uit te wisselen." 

NAH-Café Bergen op Zoom:
"Het was een fantastische bijeenkomst. Het is echt voor herhaling vatbaar. Er heerste een gezellige sfeer en iedereen was blij en enthousiast. Kortom Toppieee!!!!""We hebben een perfect geregelde avond gehad bij het NAH-Cafe Breda. De mensen, het eten, de ambiance, alles was top! Ben er (op een positieve manier) gewoonweg jaloers op!  De avond duurde eigenlijk veel te kort, had graag met meer mensen gesproken, een aantal gezichten kende ik. Ook het hotel Merlinde was geweldig, zeker ook na de rondleiding die we hebben gekregen." NAH-Cafe Breda: Jullie hebben het weer perfect voor elkaar! Bedankt voor deze inspirerende avond!"
 
NAH-Cafe &Joy (Den Bosch):
“Nice meeting! Enthousiaste vrijwilligers die NAH-Cafés een warm hart toedragen! Bedankt Jeroen en Astrid."

NAH4US (Oss):
"Wij als werkgroep NAH4US vonden het super gaaf, het lekkere eten, de ambiance en het contact met werkgroepleden van andere NAH-Cafés, heel motiverend om gewoon door te gaan. Er is vraag naar, ook voor de jongere mensen (generatie) zullen wij wat meer moeten gaan doen denk ik zelf. Dus dit idee is echt voor herhaling vatbaar."