Bijeenkomst werkgroepen 2016

Lunch voor de werkgroepen aangeboden door NAH-Café Brabant
Op 9 december 2016 werd de jaarlijkse lunch gehouden om de werkgroepleden van de NAH-Cafés in Brabant te bedanken voor hun inzet in het afgelopen kalenderjaar.

Zoals ieder jaar werd deze lunch genoten in Hotel Merlinde in Breda. Dit jaar was de Foto09-12-16 2webgelegenheid extra feestelijk, omdat NAH-Café Brabant dit jaar haar 10-jarig jubileum viert. Zonder de tomeloze inzet van de vrijwilligers die de NAH-cafés bemannen zou dit uiteraard niet mogelijk geweest zijn.

Foto09-12-16 3web
Om iedereen te bedanken werden aan de vrijwilligers mokken uitgereikt met het logo van NAH-Café Brabant. Helaas kon niet iedereen present zijn tijdens de lunch, maar de afwezige mensen werden later alsnog getrakteerd op zo'n mooie mok!Zoals ieder jaar was het erg gezellig en hebben we genoten van de lunch, wat ook altijd een goede gelegenheid is voor de vrijwilligers om ervaringen uit te wisselen en nieuwe ideeën op te doen.

Ten slotte was het een mooie gelegenheid om een groepsfoto te maken. Nadat eerst voor de zekerheid was nagevraagd of niemand een bezwaar had tegen het verschijnen van zijn/haar foto op de website/Facebook zijn we samen op de foto geweest. Astrid (oprichter NAH-Café Brabant) had daarbij ook nog een verrassing en is staand samen met ons op de foto geweest. Voor de mensen die haar kennen was dat een bijzonderheid, omdat dit eerder niet mogelijk was vanwege de ziekte MS.

                    Foto09-12-16 1web      

Bij deze willen wij iedereen bedanken voor hun aanwezigheid, maar vooral voor hun inzet de afgelopen jaren voor alle NAH-Cafés zowel voor- als achter de schermen!

Sophie Hoppenbrouwers en Astrid Vermunt
NAH-Café Brabant