Breda foto 2018

Hotel Merlinde

 

Zorghotel Merlinde, hotel dat zorg draagt voor zijn gasten. In dit hotel kunnen gasten verblijven die zorg nodig hebben, maar ook willen genieten van rust en comfort. Bijvoorbeeld na een operatie of voor een ontspannen vakantie. Het hotel is volledig rolstoeltoegankelijk en beschikt over 49 kamers, die van alle gemakken zijn voorzien.

In Merlinde is de zorg 24 uur per dag enkel op de achtergrond aanwezig. Deze veilige omgeving, gecombineerd met een glimlach van de medewerkers, laat het verblijf in Merlinde aanvoelen als een korte vakantie. Kijk voor meer informatie op:
www.hotelmerlinde.nl

NAH-Café
Het is mogelijk om binnen Merlinde een bezoek te brengen aan het NAH-Café. Het NAH-Café is een café door én voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Het café is twee keer per maand op de donderdagavond geopend. Mensen met NAH met eventueel een introducé zijn van harte welkom.

NAH-Café BredaZorgeloos genieten en ontspannen
U zoekt dat onbetaalbare ultieme vakantiegevoel. Zonder stress op vakantie in een veilige omgeving waar u er op kunt vertrouwen dat zorg binnen handbereik is. Als hotel dat zorg draagt, neemt Merlinde graag uw zorgen uit handen. Zodat u kunt genieten. Van het comfort en de wellness van ons hotel en al het moois dat het sprankelende Breda en haar prachtige omgeving hebben te bieden.

In ons viersterrenhotel Merlinde in het Bourgondische Breda staat ons vijfsterrenteam klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.


Klik op onderstaande link voor informatie over de arrangementen bij hotel Merlinde
http://hotelmerlinde.nl/Arrangementen

Actiecode arragementen
Mensen met NAH en familieleden kunnen gebruik maken van een actiecode.
Gebruik bij uw reservering in 2014 de actiecode 20NAH14HM en krijg 10% korting op uw arrangement.


Wilt u een arrangement boeken?
U kunt hiervoor contact opnemen met hotel Merlinde via onderstaande contactgegevens.

Hotel Merlinde
Schorsmolenstraat 6
4811 VP Breda
t 076 751 30 00
f 076 751 30 04

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hotelmerlinde.nl

 


Downloads NAH-Café Breda

NAH-café Breda folder 2019

Social media NAH-Café Breda

 Facebookpagina NAH-Café Breda